Despre mine

Salut! Numele meu este Nick Teodorescu, iar una dintre marile bucurii ale vieții mele este să studiez, să învăț, să gândesc și să scriu despre lucrurile care mă pasionează și pe care le consider esențiale. Astfel, în ultimii 10 ani, mi-am dedicat o bună parte din timp și din resurse optimizării trupului, minții și spiritului, cu ajutorul înțelepciunii ancestrale, al științei moderne și al experimentării.

În primul rând, ceea ce m-a preocupat în mod deosebit a fost nutrigenomica, care reprezintă studiul efectelor pe care îl au nutrienții asupra expresiei genelor. De asemenea, am fost extrem de interesat de reglarea somnului, de managementul stresului, de activitatea fizică, de antrenarea minții și de gestionarea contactului cu factorii de mediu (toxine, lumină naturală și artificială, sunet).

Pe parcursul acestor ultimi 10 ani, am căutat să descopăr cele mai eficiente și sustenabile căi prin care se pot obține transformarea corporală, îmbunătățirea performanțelor fizice și mentale, neurogeneza (creșterea de noi neuroni), echilibrul psiho-emoțional, stoparea procesului de îmbătrânire, prevenirea/ vindecarea profundă a bolilor cronice și dobândirea longevității.

Concret, în timp, am reușit să obțin următoarele rezultate personale:

  • am acumulat 20 de kilograme de masă musculară în doar 6 luni, la vârsta de 32 de ani (de la 58 la 78 de kilograme, la o înălțime de 1,83 m);
  • mi-am inversat procesul de îmbătrânire cu aproximativ 10 ani;
  • mi-am vindecat complet anxietatea, atacurile de panică și depresia;
  • mi-am îmbunătățit substanțial performanțele intelectuale, memoria, atenția, claritatea mentală și puterea de concentrare;
  • mi-am vindecat problemele articulare (discopatie cervicală/ artroză);
  • mi-am vindecat afecțiunile dermatologice (rozacee și dermatită seboreică).

Din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni, începând cu anul 2013, împărtășesc experiențele și cunoștințele acumulate de mine, atât pe blogul personal, cât și pe blogurile colaboratorilor mei, publicând mai multe sute de articole considerate de mulți valoroase și folositoare. La finalul anului 2015, blogul a fost votat de cititori și premiat ca fiind cel mai bun blog din România în categoria sa (Veg Awards 2015). Pe parcursul celor 5 ani de când am creat blogul, am reușit să construiesc pe pagina mea de Facebook o minunată comunitate, însumând 11.000 de oameni interesați de un astfel de stil de viață.

În plus, fără a mă substitui vreodată cadrului medical, am ajutat, în timp, cu rezultate extrem de bune, numeroase persoane dornice să își regleze greutatea corporală, să se vindece de anxietate, atacuri de panică, depresie sau alte afecțiuni psiho-emoționale și neurologice, să atingă un nivel energetic superior, să gestioneze eficient stresul, să își îmbunătățească performanțele intelectuale, să își regleze tesiunea arterială, nivelul de zahăr din sânge sau activitatea hormonală, să își vindece tractul intestinal sau să își rezolve diferite astfel de probleme. Așadar, dacă printre voi există persoane care se confruntă cu situații de acest tip, sper să mă contactați, fiind convins că vă pot învăța exact ceea ce aveți de făcut pentru rezolvarea profundă și durabilă a problemelor. Îmi puteți scrie folosind formularul de mai jos sau adresele de email: contact@nickteodorescu.ro și ncvteodorescu@gmail.com.

De asemenea, începând cu luna septembrie 2018, activez și pe Patreon. Astfel, în cazul în care considerați că munca mea este una folositoare, care merită să continue și să fie susținută, aveți posibilitatea să faceți acest lucru devenindu-mi patroni. În schimbul unei contribuții lunare, veți primi accesul la o serie de facilități, în funcție de nivelul de membership ales, începând de la postări speciale, accesibile doar patronilor, răspunsuri la întrebări și posibilitatea de a propune și vota următoarele subiecte abordate, până la sesiuni/ ședințe/ consultații private lunare (desfășurate pe Skype sau la telefon), având ca subiect oricare dintre temele voastre de interes. În schimb, cu ajutorul acestor contribuții, voi putea acorda cu mult mai mult timp studiului și scrierii unor noi materiale, cu mult mai elaborate și mai bine documentate. De asemenea, intenționez să aloc o parte din timpul meu pentru a ajuta în mod gratuit cât mai mulți oameni în nevoie. Mulțumesc tuturor!

Become a Patron!

Iar dacă doriți să aflați mai multe despre mine, aveți posibilitatea de a răsfoi aici câteva dintre aparițiile mele în media. (Precizez, însă, că, în virtutea procesului continuu de învățare și a noilor informații și experiențe de care am beneficiat între timp, nu mai susțin, în momentul de față, toate lucrurile pe care le declaram în acele articole sau interviuri.)

DISCLAMER: Toată munca de cercetare și experimentare aflată în spatele articolelor și postărilor mele este un proces ce continuă zilnic, fiind supus completării și perfecționării. De asemenea, precizez că informațiile transmise de mine nu sunt menite a înlocui tratamentul medical, ci a oferi cunoașterea necesară dobândirii controlului asupra sănătății și performanței propriului organism.

Prin trimiterea acestui formular de contact confirm că am peste 16 ani și că am citit Politica de confidențialitate.