fbpx
Workshop online gratuit | 22 iunie 2021

Vindecare profundă și transformare interioară prin yoga nidra

Descoperă beneficiile extraordinare ale meditației yoga nidra pentru stres, anxietate, depresie, insomnie, adicții, traumă și durere cronică

REZERVĂ-ȚI ACUM UN LOC 100% GRATUIT!

22 IUNIE 2021

19:00 – 21:00 

ONLINE (ZOOM)

100% GRATUIT

Ce este Yoga Nidra și care sunt beneficiile acesteia?

Cum se desfășoară workshop-ul?

I. TEORIE

POVESTEA, BENEFICIILE ȘI STRUCTURA MEDITAȚIEI YOGA NIDRA (APROXIMATIV 40 DE MINUTE)

II. PRACTICĂ

O sesiune de meditație Yoga Nidra completă (aproximATIV 40 de minute)

III: SESIUNE Q&A

Discuții libere cu facilitatorul workshop-ului (aprox. 40 de minute)

Cine susține workshop-ul?

Nick Teodorescu este supraviețuitor al anxietății severe și al durerii cronice. Timp de mai bine de 20 de ani, a studiat numeroase metode și tehnici de vindecare profundă și, în definitiv, de explorare a naturii fundamentale a Sinelui. A studiat psihologia, neuroștiința, antropologia, filosofia occidentală și tradițiile spirituale orientale (cu precădere advaita vedanta, shaivismul tantric din Kashmir, taoismul și buddhismul). A urmat studii universitate și postuniversitare de psihologie (master în psihoterapii psihanalitice). Nick Teodorescu deține certificarea internațională pentru a preda meditația yoga nidra.

"Dintre toate metodele și tehnicile de vindecare și transformare interioară pe care le-am studiat și experimentat în cei peste 20 de ani de căutări, yoga nidra este, cu siguranță, cea mai spectaculoasă. Accesibilă, simplă, eficientă, puternică, actuală și universală, yoga nidra reprezintă acel instrument magic pe care foarte mulți dintre noi îl așteaptă o viață întreagă."
Nick Teodorescu

Testimoniale

Recomand programele dumneavoastră, din toată inima! Nu voi uita niciodată prin ce am trecut din cauza anxietății și a depresiei. Mi-au dat antidepresive peste tot, pe unde am fost. Care mai de care mai puternice. Acest lucru m-a panicat și mai tare deoarece mama mea se confruntă cu acestă problemă de mai bine de zece ani și făcea atacuri de panică deși lua medicamente. Totul a culminat cu câteva săptămâni de chin. Practic, făceam atac de panică în fiecare oră. Eram în stația de autobuz când mi-ați răspuns prima dată la mesaje. Eram chiar în mijlocul unui atac de panică. Pentru mine, ați fost ca un înger. Nu credeam să mai ajung la medic, pentru analize, dar după doar 5 minute de conversație, m-ați liniștit într-un mod impresionant. Sunt cea mai recunoscătoare că am apelat la acest program. Cu ajutorul și suportul dumneavoastră zilnic, am reușit să depășesc momentul și să fiu capabilă să am grijă de mine. Nu credeam, în acele momente, că voi mai avea zile normale. Am ales cel mai bine, atunci când am decis să apelez la acest program. Sunt impresionată de profesionalismul dumneavoastră și de faptul că sunteți interesat de vindecare ca întreg: trup, minte și spirit. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Diana Dima

Vreau să-ți mulțumesc din tot sufletul! Nu înțeleg exact ce s-a întâmplat, dar mă simt excelent. A dispărut starea aia din cap. Definitiv, pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu am cuvinte să îți mulțumesc. Mă simt mai bine ca niciodată. Așa mi-ai deschis mintea... Parcă eram blocată. Acum văd lucrurile altfel. Atât de mult iubesc viața asta, cu bune și cu rele. Iar când ești sănătos, totul e atât de simplu. Să ai o viață plină de liniște! Îți mulțumesc!  

Nicoleta Antonescu

Mă simt super, super, mega bine. Nici nu știu cum să-ți mulțumesc acum. Mă simt excelent. Nu credeam să am rezultatele astea. Atât fizice, cât și psihice. Dorm doar 7 ore, am energie de rup. Mental sunt foarte focusat. Urmez 3 cursuri: de engleză, franceză și dicție. Sunt foarte happy. Rezultatele sunt minunate. Mulțumesc mult de ajutor!

Aurelian Vasile

L-am contactat pe Nick pentru că sufeream de ceva vreme de anxietate și atacuri de panică. Încercasem de toate, însă fără succes. Nick a fost omul de care aveam nevoie, a fost deschis de la bun început, m-a evaluat, m-a urmărit, dar, cel mai important, m-a încurajat. Dacă am reușit? Mai mult decât atât, am înțeles în sfârșit cum funcționez și cum pot obține rezultate remarcabile. Mulțumim, Nick, pentru implicare!

Răzvan Benchea

REZERVĂ-ȚI ACUM UN LOC 100% GRATUIT!

Ai întrebări? Scrie-ne pe Whatsapp!

WhatsApp us

Nick Teodorescu © 2021. All Rights Reserved.

Politica de confidențialitate Politica cookie-urilor

error: Content is protected!