Despre mine

Timp de aproape 10 ani, am studiat în profunzime, dintr-o perspectivă integrativă, multidisciplinară, comportamentul alimentar uman.
 
Am urmat studii universitate și postuniversitare de psihologie (master în psihoterapii psihanalitice). De asemenea, am urmat numeroase cursuri de specializare în nutriție.
 
Am urmat training în Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
 
Am studiat originile comportamentul uman la Universitatea Oxford.
 
Sunt instructor de meditație yoga nidra certificat internațional.
 
Am publicat numeroase articole citite și distribuite de peste jumătate de milion de oameni.

Testimoniale

Recomand programele dumneavoastră, din toată inima! Nu voi uita niciodată prin ce am trecut din cauza anxietății și a depresiei. Mi-au dat antidepresive peste tot, pe unde am fost. Care mai de care mai puternice. Acest lucru m-a panicat și mai tare deoarece mama mea se confruntă cu acestă problemă de mai bine de zece ani și făcea atacuri de panică deși lua medicamente. Totul a culminat cu câteva săptămâni de chin. Practic, făceam atac de panică în fiecare oră. Eram în stația de autobuz când mi-ați răspuns prima dată la mesaje. Eram chiar în mijlocul unui atac de panică. Pentru mine, ați fost ca un înger. Nu credeam să mai ajung la medic, pentru analize, dar după doar 5 minute de conversație, m-ați liniștit într-un mod impresionant. Sunt cea mai recunoscătoare că am apelat la acest program. Cu ajutorul și suportul dumneavoastră zilnic, am reușit să depășesc momentul și să fiu capabilă să am grijă de mine. Nu credeam, în acele momente, că voi mai avea zile normale. Am ales cel mai bine, atunci când am decis să apelez la acest program. Sunt impresionată de profesionalism, de faptul că sunteți foarte documentat cu ultimele studii apărute și că sunteți direct interesat de vindecare ca întreg: minte, trup și spirit. Sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Diana Dima

Vreau să-ți mulțumesc din tot sufletul! Nu înțeleg exact ce s-a întâmplat, dar mă simt excelent, pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu am cuvinte să îți mulțumesc. Mă simt mai bine ca niciodată. Așa mi-ai deschis mintea... Parcă eram blocată. Acum văd lucrurile altfel. Atât de mult iubesc viața asta, cu bune și cu rele. Iar când ești sănătos, totul e atât de simplu. Să ai o viață plină de liniște! Îți mulțumesc!  

Nicoleta Antonescu

Mă simt super, super, mega bine. Nici nu știu cum să-ți mulțumesc acum. Am slabit mult, 10 kilograme. Într-o lună jumătate. Relax, fără stres. Mănanc mult, grăsimi multe. Și mă simt excelent. S-a intins pielea și strălucește. Nu credeam să am rezultatele astea. Atât fizice, cât și psihice. Dorm doar 7 ore, am energie de rup. Mental sunt foarte focusat. Urmez 3 cursuri: de engleză, franceză și dicție. Sunt foarte happy. Rezultatele sunt minunate. Mulțumesc mult de ajutor!

Aurelian Vasile

L-am contactat pe Nick pentru că sufeream de ceva vreme de o disbioză cu manifestări digestive și psihologice (anxietate și atacuri de panică). Încercasem de toate, mai puțin ce era mai important: alimentația. Nick a fost omul de care aveam nevoie, a fost deschis de la bun început, m-a evaluat, m-a urmărit, dar, cel mai important, m-a încurajat. Dacă am reușit? Mai mult decât atât, am înțeles în sfârșit cum funcționez și cum pot obține rezultate remarcabile. Mulțumim, Nick, pentru implicare!

Răzvan Benchea

Sufeream de anxietate accentuată și atacuri de panică de aproape 2 ani, iar rezolvarea problemelor a venit într-un moment în care renunțasem să sper. În fiecare zi mă obișnuisem să mă trezesc cu fața și mâinile umflate, să fiu balonată și să am o stare de spirit bacoviană. După ce am citit un articol al lui Nick Teodorescu, mi-am luat inima în dinți și l-am contact. Am specificat faptul că am și o tiroidită autoimună Hashimoto. Cu zâmbetul pe buze si cu multe cuvinte încurajatoare, mi-a spus faptul că nu este un capăt de țară și că printr-o alimentație potrivită o vom scoate la capăt. Și chiar așa a fost. Atacurile de panică au dispărut, iar starea generală este mult mai bună. Recomand din tot sufletul fiecărei persoane care se confruntă cu astfel de simptome să îl contacteze pe Nick Teodorescu, chiar dacă uneori simțim ca am încercat deja totul. Mulțumesc din tot sufletul!

Ancuța Mureșan