Despre mine

Numele meu este Nick Teodorescu, iar acesta este blogul de atitudine și conștientizare pe care îmi expun ideile. Scriu din pasiune și din convingere despre etică, nonviolență, spiritualitate, psihologie, comunicare, sănătate, dezvoltare personală, educație, cultură și civism.

În iunie 2013 am creat blogul nick-teodorescu.eu, acesta devenind, spre surprinderea, dar și spre bucuria mea, într-un timp foarte scurt, unul dintre blogurile iubite și apreciate din țara noastră. Mai mult decât atât, unul dintre articole, “De ce nu mai mănânc carne“, a devenit unul dintre viralele online-ului românesc, fiind citit de aproape 200.000 de ori, apreciat și distribuit pe Facebook de peste 25.000 de ori, fiind considerat astăzi un adevărat manifest al comunității vegetariene și vegane din România.

despre-mineDe asemenea, la finalul anului 2015, blogul a fost votat de cititori și premiat de Asociația Vegetarienilor din România ca fiind “Cel mai bun blog de lifestyle vegetarian din România” (Veg Awards 2015).

În decembrie 2016, am relansat blogul, acesta având un design complet nou, un conținut cu mult îmbunățit, dar și un nou nume, www.nickteodorescu.ro.

Sunt licențiat în Drept și Psihologie, iar în prezent studiez paleoantropologia la Universitatea Oxford din Marea Britanie.

CONTACTEAZĂ-MĂ!

Dacă ai ceva să-mi spui, să mă întrebi sau să îmi propui, mă poți contacta folosind formularul de la pagina de contact sau îmi poți scrie la una dintre cele 2 adrese de email:

contact@nickteodorescu.ro

ncvteodorescu@gmail.com