Despre mine

Numele meu este Nick Teodorescu, iar acesta este blogul de atitudine și conștientizare pe care scriu, din pasiune și cu speranța la o lume mai bună. Îmi place să provoc, să ajut și să inspir oamenii pentru a reuși să depășească barierele, mentalitățile și paradigmele distructive, în scopul de a schimba în bine modul în care gândesc și își trăiesc viața. Acesta este, de altfel, scopul acestui blog.

În iunie 2013 am creat blogul nick-teodorescu.eu, acesta devenind, într-un timp extrem de scurt, unul dintre blogurile iubite și apreciate în țara noastră. Mai exact, blogul s-a bucurat de cea mai rapidă ascensiune din blogosfera românească: 5.000 de vizitatori unici în cea de-a 5-a zi de la lansare, atingând, peste doar 2 luni, un impresionant vârf de audiență, respectiv 20.779 de vizitatori unici într-o singură zi (locul I în topul refresh.ro și Zelist Monitor al celor mai viralizate articole și locul I în clasamentul t5.ro, categoria Bloguri).

Nick Teodorescu

Mai mult decât atât, unul dintre articole, “De ce nu mai mănânc carne“, a devenit unul dintre viralele online-ului românesc (citit de peste 200.000 de ori și apreciat și distribuit pe Facebook de peste 25.000 de ori), fiind considerat astăzi un adevărat manifest al comunității vegetariene și vegane din România.

De asemenea, la finalul anului 2015, blogul a fost votat de cititori și premiat de Asociația Vegetarienilor din România ca fiind “Cel mai bun blog de lifestyle vegetarian din România” (Veg Awards 2015).

În decembrie 2016, am relansat blogul, acesta având un design complet schimbat, un conținut cu mult îmbunățit, dar și un nou nume, www.NickTeodorescu.ro.

Pe parcursul celor 3 ani și jumătate de când am creat primul blog, am reușit să construiesc pe pagina mea de Facebook o minunată comunitate, însumând peste 11.000 de oameni interesați de un stil de viață sănătos și fără cruzime. Iar pentru acest lucru mă simt profund onorat și vă mulțumesc din suflet!

Cu o experiență de peste 16 ani în comunicare și media, m-am dedicat în ultimii ani creației de conținut scris (pentru bloguri, website-uri, e-book-uri și social media), colaborând în acest sens cu clienți din România, SUA, Australia și Singapore.

În prezent, lucrez la 2 cărți, despre care am convingerea că vor ajunge, cu ajutorul vostru, bestseller-uri de mare succes.

Lucrează cu mine!

Ești reprezentantul unui brand care se adresează nevoilor reale ale oamenilor (sănătate, nutriție, sport, wellbeing, wellness)? Dorești să te adresezi zilnic unui public format din mii de potențiali clienți? Dorești să-ți promovez produsele sau serviciile pe blogul meu? Sau poate dorești să-ți creez propriul blog de succes, pe care să scriu periodic un conținut original, valoros și apreciat de oameni? Dacă răspunsul tău este afirmativ, contactează-mă și îți voi spune, pe larg, cum te pot ajuta.

Contactează-mă!

 

De asemenea, poți să-mi scrii la următoarele adrese de email:

contact@nickteodorescu.ro

ncvteodorescu@gmail.com