Despre mine

Numele meu este Nick Teodorescu, iar acesta este blogul de atitudine și conștientizare pe care scriu, din pasiune și cu speranța la o lume mai bună. Îmi place să provoc, să ajut și să inspir oamenii pentru a reuși să depășească barierele, mentalitățile și paradigmele distructive, în scopul de a schimba în bine modul în care gândesc și își trăiesc viața. Acesta este, de altfel, scopul acestui blog.

În iunie 2013 am creat blogul nick-teodorescu.eu, acesta devenind, într-un timp extrem de scurt, unul dintre blogurile iubite și apreciate din țara noastră. Mai exact, blogul s-a bucurat de cea mai rapidă ascensiune din blogosfera românească: 5.000 de vizitatori unici în cea de-a 5-a zi de la lansare, atingând, peste doar 2 luni, un impresionant vârf de audiență, respectiv 20.779 de vizitatori unici într-o singură zi (locul I în topul refresh.ro și Zelist Monitor al celor mai viralizate articole și locul I în clasamentul t5.ro, categoria Bloguri).

Nick Teodorescu

Mai mult decât atât, unul dintre articole, “De ce nu mai mănânc carne“, a devenit unul dintre viralele online-ului românesc (citit de peste 200.000 de ori și apreciat și distribuit pe Facebook de peste 25.000 de ori), fiind considerat astăzi un adevărat manifest al comunității vegetariene și vegane din România.

De asemenea, la finalul anului 2015, blogul a fost votat de cititori și premiat de Asociația Vegetarienilor din România ca fiind “Cel mai bun blog de lifestyle vegetarian din România” (Veg Awards 2015).

În decembrie 2016, am relansat blogul, acesta având un design complet nou, un conținut cu mult îmbunățit, dar și un nou nume, www.NickTeodorescu.ro.

În prezent, lucrez la 2 cărți, despre care am convingerea că vor ajunge, cu ajutorul vostru, imediat după publicare, bestseller-uri de mare succes.

CONTACTEAZĂ-MĂ!

 

De asemenea, poți să-mi scrii la următoarele adrese de email:

contact@nickteodorescu.ro

ncvteodorescu@gmail.com